Romerike Ultraløperklubb - Norges første løperklubb for ultraløpere
 
 
 
 
20111023
Nyheter og medlemsinfo
Under menyen "Nyheter" vil dere finne nyheter om våre løpere, og også meldinger til våre løpere. Hovedinnholdet vil være medlemmenes prestasjoner i ultra- og maratonløp. Meld fra hvis du savner noe. Også meldinger av typen "nytt løpstøy", "treningsturer" mv vil komme på nyhetssiden - med det er også egne undersider for flere av disse temaene.
 
Hold pekeren over menyene til venstre for å se aktuelle undersider.
 
 
 
20111029
6-timers og Kristins Runde
Hjemmesiden er nå ferdig og klar for publisering. Det siste som har kommet på plass er sidene for Kristins Runde og Romerike 6-timers med undersider for alle årene disse løpene har vært arrangert. Vi er opptatt av å ta vare på mest mulig av historikken, ikke bare vise det som gjelder akkurat nå. Håper dere setter pris på det.
 
 
 
20111024
Blogg og gjestebok
 
Da er også bloggen og gjesteboken klargjort... gå til pekerne i venstre meny.
Gjennom bloggen håper jeg vi kan få en mer interaktiv kontakt med først og fremst medlemmene. Her kan vi lufte ulike problemstillinger - og siden vil også kunne fungere som vårt diskusjonsforum. I en startfase kan bare undertegnede legge inn nye temaer, men alle kan delta i debatten.
Gjesteboken er åpen for alle - velkommen til å skrive.
 
 
 
20111023
Velkommen til vår nye hjemmeside
 
Det er snart tre år siden Romerike Ultraløperklubb ble startet, og fram til nå har vi hatt en midlertidig hjemmeside i form av en underside til kondis.no. Nå er det på tide å løsrive seg, og vi samler nå også sidene til våre to arrangementer under samme paraply.
 
Undertegnede vil administrere siden og legge ut alle nyheter i en startfase, men er mer enn åpen for at noen andre overtar eller bidrar med utlegging av nyheter. I løpet av de neste to ukene bør hjemmesiden være klare med overføring av all relevant informasjon fra de tidligere sidene.
 
Lurer du på noe, eller har du innspill til hjemmesiden, kontakt ultraløperen på bildet: oengen@broadpark.no
 
 
20111023
Tidligere hjemmesider (oppdateres ikke etter 25.oktober 2011)
 
 
Webside drives av  Vistaprint