Romerike Ultraløperklubb - Norges første løperklubb for ultraløpere
 
 
Aktuell trening
 
 

Tirsdag 1.mai
HURUM RUNDT FOR 6.GANG "The Long Version"
I 5 år har en større eller mindre gjeng (ultra)løpere samlet seg for å løpe Hurum Rundt. Runden har stadig endret seg i takt med arrangørens humør og kreativitet. Også i år vil runden bli noe endret fra i fjor. Det vil bli lagt til en avstikker via nydelige Sandspollen.... Opplevelsen av denne perlen betales med en motbakke som lokalt brukes for å torturere langrennsløpere.... Runden er ellers identisk med fjorårets idylliske (?) runde.  Les mer på Facebook.

Anslått lengde; 60 km Antatt fart: Rolig. "After Run" på terassen til Race Director med Livs nystekte vafler, nykokte jordbærsyltetøy, rømme rett fra boksen, kaffe og mulighet til å slappe av sammen med andre løpere til sola går ned. For sol er det alltid!! på disse rundene:-)   
Arrangør: Geir Frykholm ultrafrykholm@gmail.comLørdag 5.mai
JESSHEIM-OSLO TO500-trasé
44 km lang treningstur fra Jessheim til Bislett som følger TO500 traseen. Turen er for alle som ønsker å være med, men vi ønsker spesielt å gi TO500 deltagere som har anledning til å være med en følelse av hvordan det blir å løpe en realistisk og viktig del av løypa, nemlig siste biten av selveste sjarmøretappen. Slik får man også trent på både veivalg/navigasjon samt det å tåle å løpe på riksveier med en del biltrafikk. Se løypa her (sett på zoomnivå 7)
Fremmøte på Jessheim Stasjon lørdag kl 09:31 med løpsstart noen minutter senere. Tog fra Oslo S til Jessheim kl 0857 for de som ønsker å reise kollektivt fra Oslo.Ta gjerne med løpesekk og drikke, men også muligheter for handling på bensinstasjoner underveis.
Arrangør: Erik Nossum og øvrige TO500-arrangører.Søndag 6.mai 
NES LANGTUR I TERRENG
4 påmeldte pr 31.mars
ca 25km rolig langtur i Nesterreng ( Haga). Det meste av  turen går på myke stier. Start fra klubbhuset på Haga idrettsplass kl 10:00. Mer info sendes til de som melder fra. 
Arrangør: Hilde og Olav

På bildet ser du Gunnar Fæhn på tur med Olav i Hagaterrenget 2010. 
Meld inn treningsturer !
Vi oppfordrer medlemmer og andre som skal ut på lange løpeturer til å invitere andre med på turen via siden her. Meld invitasjonen til oengen@broadpark.no så kommer det på oversikten her.Invitasjonen blir liggende til treningen er gjennomført.  
 
______________________________________________________________________________________________
 
 
Klubbtrening tirsdager i vinterhalvåret kl 17:00
Vi forsøker oss med faste treninger på Bislett vinteren 2011-2012.
Frammøte tirsdager fra kl 17:00... løp 1-2-3-4 timer.
Kontaktperson: Marit Berg Bjerknes
 
Det kan være tirsdager da hverken Marit eller andre "semtrale" medlemmer har anledning til å møte.
OBS: Husk adgangskort for trening i perioden 17-19 (se nedenfor).
 
 
Trening på Bislett
Trening innendørs på Bislett kan være interessant både sommer som vinter, avhengig av vær og hva slags type trening man ønsker å gjennomføre. Da er det viktig å være klar over at Bislettalliansen strengt håndhever hvem som kan trene på hverdager i tidsrommet 17:00-19:00. I dette tidsrommer er treningen forbeholdt klubber tilsluttet Norges Friidrettsforbund. Det betyr at det gjelder også for oss.
 
hvis du trenger adgangskort til Bislett.

Treningstider på Bislett
Dersom du vil trene på Bislett i det aktuelle tidsrommet må du altså kontakte med Marit (ikke Bislettalliansen) for å få et adgangskort. Før 17:00 og etter 19:00 samt i helgene er det fritt fram som tidligere.
 
 
 
Webside drives av  Vistaprint